Anne van Buuren - Stilleven Limoenen
Reviews | Review toevoegen

In de serie ‘Stillevens’ laat Anne van Buuren zich inspireren door de klassieke traditie van oude meesters in de schilderkunst.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 499,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

In de serie ‘Stillevens’ laat Anne van Buuren zich inspireren door de klassieke traditie van oude meesters in de schilderkunst.
Door te kiezen voor een donkere achtergrond en eenvoud in het onderwerp, zijn de beelden minimalistisch maar is het effect van de lichtval maximaal. Alle aandacht gaat naar het vormen-, lijnen- en kleurenspel, wat de foto’s een serene kwaliteit geeft.

Biografie 
Anne van Buuren (1985) heeft een grafische achtergrond en werkte meerdere jaren als (web)designer. In haar vrije tijd fotografeerde ze al veel in haar directe leefomgeving, met een fascinatie voor de technische kant van het vak. Na zes jaar besloot ze het roer om te gooien en haar hart te volgen. Ze rondde een opleiding voor professionele fotografie af en werkt inmiddels ruim drie jaar als commercieel fotograaf. Haar eerdere werkervaring is duidelijk terug te zien in haar werk. De beelden zijn vaak grafisch en de elementen licht, schaduw, vormen en kleuren zijn een rode draad in haar werk. 

Specificaties
Techniek:            fine art print op 5mm acryl
Afwerking:          blockout vinyl, rondom schoon gefreesd
Ophanging:        aluminium U-profiel 








 

 



 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews