Eveline Gerritsen - Marley
Eveline Gerritsen - Marley
0 Reviews | Review toevoegen

Met de serie Faces of Capetown wil Eveline ons inspireren om de schoonheid in menselijke relaties te ontdekken.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Small  90 cm x 60 cm  Oplage: 100 
Medium   135 cm x 90 cm  Oplage:  60
Large  180 cm x 120 cm   Oplage:  40


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op 5 mm acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


Biografie
Het belangrijkste doel in het leven is om haar horizon te verbreden en zoveel mogelijk te leren over verschillende culturen. De camera geeft Eveline deze mogelijkheid en haar focus ligt  op portretfotografie. Fotograferen is voor Eveline nooit een plaatje schieten alleen. ' Voordat ik iemand fotografeer wil ik meer over deze persoon weten zodat ik echt hun verhaal kan overbrengen.' 

De verhalen van de mensen die zij ontmoet tijdens het reizen zijn haar inspiratie. Ze is daarbij altijd op zoek naar unieke verhalen en gezichten die tot de verbeelding spreken. Haar uitgangspunt is om de 'modellen'  vast te leggen op een manier zoals ze zichzelf nog nooit gezien hebben. 

' Ik hoop met mijn fotografie het publiek te inspireren om de schoonheid in menselijke relaties te ontdekken. Zonder het menselijke contact zou ik nooit de portretten kunnen creëren die ik nu maak en zou ik nooit de liefde voelen om anderen en mezelf te laten groeien.' 

Marley
In 2018 woonde Eveline voor een aantal maanden in Kaapstad in Kloofstreet. Elke dag als ze door haar straat liep zag ze Marley die bezig was met de verbouwing van een koffietentje. Ze raakte al snel aan de praat en Eveline vroeg Marley of ze foto’s mocht maken van zijn handen en een aantal portretfoto’s. Marley vertelde dat hij elke dag 1,5 uur in de bus zat om naar zijn werk te gaan. Vroeger stond er een postkantoor op de plek waar hij nu aan het werk was en daar was hij zijn carrière begonnen.  Nu stond hij de hele boel te verbouwen en kwamen oude herinneringen naar boven.

Exposities
Restaurant Bombarie // Amsterdam 2019
The Honey Badger // Cape Town 2019
Roxy All Day // Cape Town 201

Publicaties
Artsypeeeps
Bompie Wear
Iconic Black
Rough Online
The Lemon Collective

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.