Faryda Lindeman - Den Haag op zijn mooist
0 Reviews | Review toevoegen

Deze foto geeft een prachtig beeld van het mooie Mauritshuis en alle verschillende overheidsgebouwen die Den Haag rijk is.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Small  90 cm x 60 cm  Oplage: 100 
Medium   135 cm x 90 cm  Oplage:  60
Large  180 cm x 120 cm   Oplage:  40


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op 5 mm acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


Zonder twijfel 1 van de bekendste plekken in Den Haag, de Hofvijver. Deze foto geeft een prachtig beeld van het mooie Mauritshuis en alle verschillende overheidsgebouwen die Den Haag rijk is. De foto is tijdens het 'blauwe uurtje' genomen, en er is een lange sluitertijd gebruikt. De foto is een samenvoeging van 3 foto’s waardoor alle details goed zichtbaar zijn. 

Biografie
Faryda Lindeman (11 januari 1984) heeft de passie voor fotografie pas een aantal jaar geleden ontdekt. Vanwege de liefde voor de stad Rotterdam is ze begonnen met het vastleggen van het stadsbeeld. Zwart/wit en kleur, dag en nacht, architectuur en straatfotografie, maar de voorkeur ging toch uit naar avondfotografie. Dat is ontwikkeld in het vastleggen van verschillende steden in de avond. In het binnen en buitenland, en daarbij zijn er nog vele plekken te ontdekken. 

 

 


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.