Jef Peeters - The Show Must Go On Jef Peeters - The Show Must Go On Jef Peeters - The Show Must Go On Jef Peeters - The Show Must Go On
Jef Peeters - The Show Must Go On Jef Peeters - The Show Must Go On Jef Peeters - The Show Must Go On Jef Peeters - The Show Must Go On
Jef Peeters - The Show Must Go On
1 Review | Review toevoegen
In de periode dat deze plek een muzieklocatie was, speelden er heel wat beroemde bands, zoals Slayer, Metallica, the Dead Kennedys, R.E.M, Stevie Ray Vaughan en Motörhead.

Verzendkosten

€ 0,00

De levertijd is

7 werkdagen

€ 1.000,00
Prijs per stuk
Wallmore staat voor:
product pro icon
☑︎ Gratis & verzekerd bezorgd
☑︎ Veilig betalen met iDeal, creditcard, Paypal
☑︎ Achteraf betalen met Afterpay
☑︎ Betalen in 3 termijnen zonder kosten met in3 ( 0% rente)
☑︎ 10 jaar garantie & certificaat van echtheid
☑︎ Inruilen van uw 'oude' kunst mogelijk
Aantal: 
Bestellen
 

Oplage
1/30 + 1 AP ( Artist Proof )

Classic  40 cm x 50 cm  Oplage: 1/12
Small  60 cm x 90 cm  Oplage: 1/6
Medium  90 cm x 135 cm  Oplage: 1/6
Large  120 cm x 180 cm  Oplage: 1/6


Specificaties

Fotoprint UV Print op 4mm Dibond
Ophanging Aluminium U-Profiel
Btw 21%
Fotovaklab Het Beeldgebouw
Garantie Genummerd, geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie


Classic Framed

Fotoprint Exclusieve print op halfmat fotopapier
Afwerking  Zwarte houten lijst, witte passe partout, plexiglas
Ophanging  Stanshaak voor gemakkelijke bevestiging en strak aan de muur
Btw   21%
Garantie  Genummerd, geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie


Show must go on
Dit theater ontworpen in de Spaanse gotische stijl met 1.900 stoelen opende in 1927 voor het eerst haar deuren. Oorspronkelijk vonden er zowel filmvoorstellingen, als vaudeville plaats. In 1976 werd het onder leiding van een nieuwe eigenaar gebruikt als “second run theater”, zodat alle amerikanen er van cultuur konden genieten. Begin jaren ‘80 werd er gestart met het organiseren van muziekoptredens, voornamelijk van rock-'n-roll en heavy metal.

In de periode dat deze plek een muzieklocatie was, speelden er heel wat beroemde bands, zoals Slayer, Metallica, the Dead Kennedys, R.E.M, Stevie Ray Vaughan en Motörhead. Tijdens een optreden van Motörhead was de muziek zo luid dat het plafond barstte en gips op de menigte regende. De elektriciteit moest worden uitgeschakeld om de band te doen stoppen met spelen.
Dit was tevens ook het laatste optreden dat er plaatsvond. Kort daarna sprak de rechtbank een vonnis uit tot sluiting omwille van de slechte staat van het gebouw, en klachten vanuit de buurt.

Biografie
Toen de leraren op school hem vroegen wat hij later wilde worden, werd het antwoord 'ontdekkingsreiziger' niet serieus genomen. Ze lachten, want alle landen en zeeën werden al een hele tijd geleden ontdekt. "Het lijkt erop dat je iets anders zult moeten zoeken", was hun advies.

Al tien jaar bewijst Jef Peeters, urban explorer, het tegenovergestelde. Reizend met een fascinatie voor indrukwekkende architectuur en vergane glorie, zoekt hij naar verlaten en vergeten plekken om te worden herontdekt. Door zijn bekoring voor het vergankelijke gaat hij steeds op zoek naar openbare locaties die vroeger druk bezocht werden, maar niet langer voor publiek toegankelijk zijn. De plaatsen die hij verkent zijn vaak hevig aangetast door de tand des tijds. En net daar, waar de menselijke bedrijvigheid tot stilstand is gekomen en overwoekerde natuur terug de bovenhand neemt, vindt hij een pure schoonheid terug. De sfeer, de ziel en de vergeten verhalen die er uitgeademd worden, probeert hij te vertalen naar sprekende beelden.
Na een periode van intense avonturen heeft hij een zeer unieke en gevarieerde fotocollectie verzameld, klaar om door jou ontdekt te worden. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Joost - 16-01-2021 10:50

Wat een fantastisch compositie. Je blijft kijken.