Limited editions

Limited edition fotokunst

Elke foto in onze collectie is tijdelijk beschikbaar en kent een gelimiteerde oplage welke in overleg met de fotograaf is vastgesteld. 

Al onze fotowerken worden voorzien  van een echtheidscertificaat met nummering. Dit certificaat garandeert de kwaliteit en garantie van het gekochte werk alsmede de hoogte van de oplage.

Galerie lijn

Onze Galerie lijn bestaat uitsluitend uit unieke fine art foto's van de beste fotografen en kent een vaste gelimiteerde oplage van 200 per foto. Ieder werk wordt geprint op 5 mm acrylglas. Net als onze producten uit de Museumlijn wordt ieder werk voorzien van een aluminium u-profiel voor een perfecte ophanging.

Museum lijn

Onze museum lijn bestaat uitsluitend uit unieke fine art foto's van de beste fotografen en is zeer gelimiteerd in oplage. Ieder werk is een Lambda print op Fuji Crystal Archive papier die vervolgens wordt afgewerkt met 2 mm acrylglas en bevestigd op 3 mm dibond. Net als onze producten uit de Galerielijn wordt ieder werk voorzien van een aluminium u-profiel voor een perfecte ophanging.

De oplage wordt in  overleg met de fotograaf per foto vastgesteld. Ieder werk is genummerd en wordt handmatig gesigneerd door de fotograaf. 

Classic Framed

De Classic framed is een inktjet fotoprint op proline mat papier.
Wij voorzien de fotoprint van klassieke zwarte houten lijst met passe-partout, plexiglas en ophangsysteem.
Deze worden gemaakt in Nederland door een ambachtelijke lijstemaker.

Wij geven op de fotoprint 20 jaar garantie op kleur echtheid.