Marcorama - 18th Century Treasure
2 Reviews | Review toevoegen

Deze trap vat de schoonheid van eenvoud perfect samen. Je kunt het vinden in het postkantoor van Hamburg uit 1890 en de recente renovatie bracht het terug in zijn vroegere glorie.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 99,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Classic framed  40 cm x 50 cm  # 100
Small  60 cm x 75 cm  # 50
Medium  100 cm x 120 cm  # 30
Large  120 cm x 150 cm   # 20


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op 5 mm acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


De Classic framed is een inktjet fotoprint op proline mat papier.
Voorzien van zwarte houten lijst met passe-partout, plexiglas en ophangsysteem.

Biografie
Marco de Groot is een fotograaf uit Utrecht die steden bezoekt om ze op zijn specifieke manier vast te leggen. Met een voorliefde voor lijnen, symmetrie en contrast vindt hij in de meest dagelijkse taferelen een compositie. Van moderne architectuur tot een saai plein, van bekende locaties tot een eenvoudige trap van een sporthal. Met zijn gevoel voor abstractie krijgt het een nieuw leven.

Beter bekend onder zijn alias Marcorama, is al vanaf jongs af aan bezig met fotografie. Hij is altijd op zoek naar een bijzonder stukje architectuur en weet het overal ook te vinden. Van een bijzondere muur of gevel van een gebouw, tot een duizelingwekkend uitzicht of een hypnotiserende wenteltrap.

Met een minimale compositie licht hij het onderwerp uit. In het begin maakte hij ook nog foto’s van natuur maar geleidelijk aan werd architectuur steeds vaker het onderwerp van zijn foto’s.

Met het starten van @marcorama op Instagram vond hij een nieuw platform voor het delen van zijn blik op de wereld. Hij legde zich toe op het op minimaal vastleggen van moderne architectuur. Zijn unieke stijl gaat hier niet onopgemerkt en zijn foto’s worden op grote accounts als Elle Decor, Instagram en Archilovers gedeeld. Zijn account groeit gestaag en telt meer dan 36.000 volgers. Hij is daarmee een van de populaire Nederlandse architectuur accounts op het platform.

  

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Yvonne Wijsman - 19-11-2019 19:26

Gisteren The 18th Century Treasure van fotograaf Marcorama ontvangen in de uitvoering 60x75 cm acrylglas van 5 mm dik. De achterzijde is voorzien van een goed aluminium profiel waardoor je dit kunstwerk erg mooi kan ophangen. Door dit profiel komt het kunstwerk iets van de muur af te hangen wat zorgt voor een extra mooie en luxe uitstraling. Het is werkelijk een pracht exemplaar! Een verrijking voor je muur met een fotokunstwerk als dit of één van de andere prachtige foto’s van Marcorama!

Karel - 13-07-2019 21:31

Super mooi.