Marlon Mendonça Dias - Future World A
Reviews | Review toevoegen

In de serie Future World bestaat elk werk uit 2 foto's: één gemaakt onder water en één boven.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De klimaatverandering is vaak in het nieuws en als een actieve duiker en fotograaf voelde hij de noodzaak om deze kwestie in beeld te brengen in de vorm van een ingebeelde wereld waarin de zeespiegel te veel is gestegen.
In de serie Future World bestaat elk werk uit 2 foto's: één gemaakt onder water en één boven. Marlon werkt sinds 2010 aan dit thema.

Wij selecteerden samen met Marlon zijn mooiste werken uit deze zeer actuele serie.

Biografie
Zijn werk is gecentreerd op landschappen en locaties. Hij werkt op verschillende manieren om deze 'scapes' in de stad, de natuur, onder water of op tafel te presenteren. Vaak documenteert hij zjjn omgeving direct, zowel boven als onder water. Soms worden zijn landschappen echter 'gemaakt'; hetzij opgebouwd en gefotografeerd in de studio (tafelbladlandschappen) of geconstrueerd door het samenvoegen van twee foto's die hij heeft gemaakt tot één afbeelding. Zo verkent hij de grenzen tussen wat echt is en wat niet en tussen documenteren en fantaseren.

Specificaties
Techniek:            fine art print op 5mm acryl
Afwerking:          blockout vinyl, rondom schoon gefreesd
Ophanging:        aluminium U-profiel 

 


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews