Samuel Noordzij - Asaro Mudman #02
Reviews | Review toevoegen

Samuel Noordzij bezocht deze stam en maakte dit schitterende drieluik door in te zoomen op de unieke en prachtige kleuren van de Asaro stijl van kleden.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 499,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De Asaro, beter bekend als “Mud Men” leven in een ruig en onherbergzaam berggebied van Papua New Guinea.

Hun ongewone manier van kleden is zowel uniek als ongewoon tegelijk.

Deze inheemse look is lang geleden onstaan door de legende dat de Asaro hebben moeten vluchten voor een rivaliserende stam. Zij verstopte zich voor deze vijand in de Asaro rivier. Na een tijd gewacht te hebben kwamen ze er uit, maar de vijandelijke stam was nog in hun dorp.

De Asaro waren geheel bedekt met modder en de rivaliserende stam dacht dat het geesten waren uit de rivier waarop zij op de vlucht sloegen.

Samuel Noordzij bezocht deze stam en maakte dit schitterende drieluik door in te zoomen op de unieke en prachtige kleuren van de Asaro stijl van kleden.

Het werk van Samuel Noordzij is exclusief verkrijgbaar bij Wallmore en ons curatie team selecteerde uit zijn collectie de mooiste foto’s uit de Asaro- en Strahov Library serie.

Specificaties
Techniek:            fine art print op 5mm acryl
Afwerking:          blockout vinyl, rondom schoon gefreesd
Ophanging:        aluminium U-profiel  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews