Galerie kwaliteit

Hoogwaardige beeldkwaliteit


Al onze producten worden via fine art print techniek gedrukt op hoogwaardig 5 mm plexiglas ( origineel PetG). Vervolgens worden deze aan de achterzijde voorzien van een blockout profiel voor extra bescherming van de afbeelding. Een afdruk op plexiglas geeft kleuren en contrasten een betere uitstraling en creëert tevens een zeer fraai diepte-effect.
 

Veilig en mooi ophangsysteem

De foto’s worden voorzien van een aluminium u-profiel als ophangsysteem. Hierdoor kun je het werk gemakkelijk en veilig ophangen. Daarnaast lijkt het of de foto als het ware zweeft aan uw muur.

Vakmanschap

Tot slot worden alle producten vakkundig afgewerkt en voor verzending vindt er een kwaliteitscontrole plaats. Wij maken onze fotokunst uitsluitend in Nederland.
Wij werken hiervoor samen met het Beeldgebouw. Zij behoort tot de top van de Nederlandse fotovaklaboratoria.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast krijg je op al onze fotokunst 10 jaar garantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Bij aanschaf ontvang je tevens een certificaat van echtheid. Hiermee garanderen wij en de fotograaf een authentiek en gelimiteerd product.

Bezorging via DHL

Wij werken samen met DHL voor professionele bezorging van al onze bestellingen. Zo bezorgen zij uitsluitend op het adres van onze klanten en nooit bij de buren. Bezorgen op afspraak kan ook. Laat ons gerust weten wat jou het beste past.
Naast het feit dat wij samen met DHL een uiterste inspanning doen om schade tijdens transport te voorkomen zijn al onze leveringen verzekerd tegen transportschade.
Vanzelfsprekend zijn de bezorgkosten voor onze rekening.