Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas
0 Reviews | Review toevoegen

In het project Lost our Marbles laat Peter zijn sporen achter. Hij verliest knikkers op plekken waar hij is geweest en op momenten die belangrijk voor hem zijn.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 499,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Small  80 cm x 80 cm  Oplage: 100 
Medium   100 cm x 100 cm  Oplage:  60
Large  120 cm x 120 cm   Oplage:  40


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op 5 mm acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


Peter van de Wijngaart is altijd op zoek naar sporen van menselijke interactie. In het project Lost our Marbles laat hij echter zelf zijn sporen achter. Hij verliest knikkers op plekken waar hij is geweest en op momenten die belangrijk voor hem zijn. De foto's vormen samen het dagboek van zijn leven.

In het Engels betekend 'to lose your marbles' dat je raar doet. Peter heeft in de afgelopen jaren over de hele wereld al vele honderden knikkers verloren.

Biografie
Peter van de Wijngaart is altijd op zoek naar sporen van menselijke interactie. Peter woont en werkt sinds 1995 in Amsterdam, de stad waar hij zijn opleiding kreeg als kunstenaar en waar hij zich thuis voelt.

Peter verzamelt grofvuil op straat in zijn buurt en bouwde daar op straat kamertjes mee. Langs Nederlandse wegen maakte hij dromerige beelden van bermmonumenten en hij ging naar New York om het leven in deze stad (zijn tweede thuis) vast te leggen in 'New York Minutes' welke zijn gepubliceerd als boek. Meer recent is hij haarelastiekjes gaan verzamelen die hij op straat vindt voor zijn project Without brushing my hair.

Ook zelf laat Peter zijn sporen na in de openbare ruimte. Hij verliest knikkers en de foto's hiervan beschouwt hij als het dagboek van zijn leven. De plekken waar hij is geweest, de momenten die belangrijk voor hem zijn. In het Engels betekend 'to lose your marbles' dat je raar doet. Peter heeft in de afgelopen jaren over de hele wereld al vele honderden knikkers verloren.

  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.