Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas
Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas
Peter van de Wijngaart - Lost a marble in Las Vegas
0 Review | Review toevoegen
In het project Lost our Marbles laat Peter zijn sporen achter. Hij verliest knikkers op plekken waar hij is geweest en op momenten die belangrijk voor hem zijn.

Verzendkosten

€ 0,00

De levertijd is

7 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk
Wallmore staat voor:
product pro icon
☑︎ Gratis & verzekerd bezorgd
☑︎ Veilig betalen met iDeal, creditcard, Paypal
☑︎ Achteraf betalen met Afterpay
☑︎ Betalen in 3 termijnen zonder kosten met in3 ( 0% rente)
☑︎ 10 jaar garantie & certificaat van echtheid
☑︎ Inruilen van uw 'oude' kunst mogelijk
Aantal: 
Bestellen
 

Oplage
1/30 + 1 AP ( Artist Proof )

Classic  50 cm x 50 cm  Oplage: 1/12
Small  80 cm x 80 cm  Oplage: 1/6
Medium  100 cm x 100 cm  Oplage: 1/6
Large  120 cm x 120 cm  Oplage: 1/6


Specificaties

Fotoprint UV Print op 4mm Dibond
Ophanging Aluminium U-Profiel
Btw 21%
Fotovaklab Het Beeldgebouw
Garantie Genummerd, geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie


Classic Framed

Fotoprint Exclusieve print op halfmat fotopapier
Afwerking  Zwarte houten lijst, witte passe partout, plexiglas
Ophanging  Stanshaak voor gemakkelijke bevestiging en strak aan de muur
Btw   21%
Garantie  Genummerd, geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie

Peter van de Wijngaart is altijd op zoek naar sporen van menselijke interactie. In het project Lost our Marbles laat hij echter zelf zijn sporen achter. Hij verliest knikkers op plekken waar hij is geweest en op momenten die belangrijk voor hem zijn. De foto's vormen samen het dagboek van zijn leven.

In het Engels betekend 'to lose your marbles' dat je raar doet. Peter heeft in de afgelopen jaren over de hele wereld al vele honderden knikkers verloren.

Biografie
Peter van de Wijngaart is altijd op zoek naar sporen van menselijke interactie. Peter woont en werkt sinds 1995 in Amsterdam, de stad waar hij zijn opleiding kreeg als kunstenaar en waar hij zich thuis voelt.

Peter verzamelt grofvuil op straat in zijn buurt en bouwde daar op straat kamertjes mee. Langs Nederlandse wegen maakte hij dromerige beelden van bermmonumenten en hij ging naar New York om het leven in deze stad (zijn tweede thuis) vast te leggen in 'New York Minutes' welke zijn gepubliceerd als boek. Meer recent is hij haarelastiekjes gaan verzamelen die hij op straat vindt voor zijn project Without brushing my hair.

Ook zelf laat Peter zijn sporen na in de openbare ruimte. Hij verliest knikkers en de foto's hiervan beschouwt hij als het dagboek van zijn leven. De plekken waar hij is geweest, de momenten die belangrijk voor hem zijn. In het Engels betekend 'to lose your marbles' dat je raar doet. Peter heeft in de afgelopen jaren over de hele wereld al vele honderden knikkers verloren.
  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.