Phileas van Urk - London City Rush Hour
Reviews | Review toevoegen

Piccadilly Circus is samen met Trafalgar Square en Leicester Square één van de bekendste pleinen van London.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Piccadilly Circus is samen met Trafalgar Square en Leicester Square één van de bekendste pleinen van London. Het is een ontmoetingsplein, een verkeersknooppunt, een herkenningspunt en een toeristische attractie. 

Biografie

Phileas van Urk (geboren in 1990 te Zaanstad, Nederland) is begonnen met fotograferen zodra hij de mogelijkheid kreeg om alleen te gaan reizen naar Azië. Dit was op zijn 21 jarige leeftijd. Met de compact camera, in zijn ogen als meest
waardevolle bezit tijdens de reis, maakte hij overal foto’s van wat hem aantrok en was de camera zijn beste vriend.
In 2015 werd hij gemotiveerd, door het winnen van een fotowedstrijd, om zich in te schrijven voor de vakopleiding fotografie. Naar eigen zeggen heeft hij naast zijn opleiding toch meer geleerd van Youtube en experimenteren. Hij kan dankzij de opleiding een correct belicht portret foto maken, maar zijn passie ligt bij de nachtfotografie. Zijn kleurgebruik in de nabewerking kan als surrealistisch worden beschouwd, maar met het behoud van een realistische uitstraling.


Specificaties
Techniek:            fine art print op 5mm acryl
Afwerking:          blockout vinyl, rondom schoon gefreesd
Ophanging:        aluminium U-profiel 

  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews