MIX-&-HUSSEL-|-Wassenaar

MIX & HUSSEL

Mix & Hussel is de favoriete woonwinkel  van vele liefhebbers van interieur en woonaccessoires. In de sfeervolle winkel in Wassenaar zorgt eigenaar en woonstyliste Sandra de Jong voor een bijzondere mix van sfeermakers. Laat je verrassen door deze oase gevuld met items waar je hebberig van wordt. Onderstaande fotokunst vind je op dit moment in de collectie.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Alex van der Lecq - Black Gold

Uit de serie Afrika is dit het indrukwekkende Black Gold.

199,00

visibility

Alex van der Lecq - Tree Autumn

Uit de serie Tree is dit het mooie 'Autumn'

199,00

visibility

Jay Tang - Blossom 3

In ‘Blossom’ werkt Jay Tang samen met zijn muse Viktoria en laat hij zich inspireren door haar schoonheid, elegantie en de creatieve...

199,00

visibility

Nienke Wind - The Last Things On My Mind I

In een wereld vol wonderen en sprookjesachtige taferelen neemt Nienke Wind de kijker mee naar haar beleving van deze wereld.

199,00

visibility

Sander van Laar - De Schelp

Uniek bloemstilleven in vaas ​​uit de collectie van het Rijksmuseum.

199,00

Interieur, Styling & Advies met een verhaal

Mix & Hussel is een kleine woonwinkel met grote mogelijkheden. De verrassende collectie van bijzondere meubels, wanddecoratie, lampen, handgemaakte sierkussens en serviezen komen uit de hele wereld. Deze unieke stuks hebben allemaal een eigen verhaal en dat maakt een interieur persoonlijk en sfeervol.

Mix & Hussel geeft op aanvraag ook styling- en interieuradvies. Op locatie worden de mogelijkheden bekeken en alle woonwensen in kaart gebracht. Met een concept op maat vol woonideeën weet styliste Sandra samen met haar team van een huis een echt thuis te maken. Voor zowel particulieren, bedrijven, expats en makelaars kunnen er afhankelijk van de opdracht speciale prijsafspraken gemaakt worden.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Contact

Langstraat 58a
2242 KN, Wassenaar
070 870 1948
hello@mixenhussel.nl


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.