Wim van den Berg - Lino Vishnudatt
0 Reviews | Review toevoegen

Zwart-wit en tijdloos. Feel the jazz.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Small  90 cm x 60 cm  Oplage: 100 
Medium   135 cm x 90 cm  Oplage:  60
Large  180 cm x 120 cm   Oplage:  40


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op 5 mm acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


De foto’s die zijn gemaakt voor het beroemde platenlabel Blue Note zoals bijvoorbeeld door Francis Wolff en Jimmy Katz maken een enorme indruk op Wim. Ze zijn in zwart-wit, tijdloos en stralen een soort van onbevangenheid en rust uit.

Hij probeert met deze fotoreeks een sfeer op te roepen die doet denken aan de jazzfoto’s die we allemaal zo goed kennnen uit de jaren 50-60 van de vorige eeuw.  

 

De LINO VISHNUDATT BAND is een live optredende band uit Rotterdam,georganiseerd rond Marcellino Vishnudatt, ook bekend als Lino. Hij schrijft, arrangeert, registreert en produceert zijn eigen muziek en sluit zich sinds begin jaren 90 aan bij zijn vrienden om te spelen en op te treden. Als pianist is  Lino opgeleid maar hij houdt net zo van de gitaar en gebruikt dit multitalent om de geweldige liedjes te ondersteunen die hij met passie zingt. De ritmesectie is opgezet met Carlos Breton Aguilar en Ruben van Boven, zijn beste vrienden van Lino's sinds het Rotterdams Conservatorium. Beïnvloed door een breed scala aan muziekstijlen en verschillende artiesten, is het materiaal van de LINO VISHNUDATT BAND niet gemakkelijk in te lijsten binnen een bepaald genre, omdat het Rock-, Pop- en Blues-elementen bevat. De evolutie van zijn werk wordt het best begrepen door te luisteren en zijn opnames te analyseren vanaf de jaren 90 tot de dag van vandaag.                                          ( Bron:www.linovishnudattband.com)

'Het ongemerkt benaderen van de muzikanten en het vastleggen van de emotie op het juiste moment is een zaak van geduld en een beetje geluk.'
-Wim van den Berg-


Biografie
Wim van den Berg (1960) is een Schiedamse fotograaf die midden jaren zeventig vorige eeuw is begonnen met fotograferen. Van zijn eerst verdiende vakantiegeld kocht hij een Olympus OM1 om in het begin voornamelijk natuurfoto’s te maken.

Wim werkt voornamelijk in zwart-wit omdat compositie en lichtval dan meer de nadruk krijgen dan bij kleur.
In zijn fotografie heeft hij een eigen stijl ontwikkeld met oog voor details. Ook als hij werkt voor opdrachtgevers probeert hij deze stijl vast te houden om zich te onderscheiden van anderen.
Bij het werken in opdracht hecht hij veel waarde aan hetgeen de opdrachtgever over wil brengen met de fotografie en besteed hieraan veel aandacht.

 

 


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.