Carolien Beekman - Jut no.4
Reviews | Review toevoegen

Voor haar boek “Floating Submergence” is zij veel langs de waterkant te vinden geweest.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Jutten
Voor haar boek “Floating Submergence” is zij veel langs de waterkant te vinden geweest. Rivieren, zeeën, meren, riffen, kliffen en grotten. Op deze lange wandelingen, speurend naar de unieke combinatie van licht, water en land, kom je van alles tegen. Als een jutter verzamel je allerlei beelden van voorwerpen die stuk voor stuk een bijzondere vorm hebben gekregen door de eroderende krachten van water, wind, zon en weer. Haar inspiratie wordt ter plekke opgedaan of thuis bij de ontrafeling en het “jutten” van de buit van een dag verzamelen.

Biografie
Carolien is afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam als autonoom fotograaf. Zij is bezig met verscheidene projecten die vertaald gaan worden in een boek. Haar boek "Floating Submergence” gaat over haar fascinatie en tegelijkertijd ontzag voor water en is verkrijgbaar bij Photoq. Haar fotografie neemt haar omgeving en de natuur als uitgangspunt. Door gebruik te maken van licht, water, reflectie en de combinatie van beelden, haalt zij indrukken en fragmenten, die op het eerste gezicht verborgen blijven voor het oog, naar voren zodat ze door techniek en vormgeving artistiek worden verenigd.

Specificaties
Techniek:            fine art print op 5mm acryl
Afwerking:          blockout vinyl, rondom schoon gefreesd
Ophanging:        aluminium U-profiel 

 


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews