Exclusieve fotoprints

Exclusieve fotoprints


Al onze fotokunst wordt via de beste fine art print techniek gedrukt op hoogwaardige materialen zoals Hahnemuhle of Fuji Crystal Archive papier of Plexiglas ( origineel PetG) en Dibond ( Aluminium).
De afwerking met plexiglas geeft kleuren en contrasten een betere uitstraling en creëert tevens een zeer fraai diepte-effect. Een UV print op Dibond geeft geen spiegeling en zorgt voor een lange levensduur. Het werk komt op Dibond het beste tot haar recht.

Veilig en mooi ophangsysteem

De foto’s worden voorzien van een aluminium u-profiel als ophangsysteem. Hierdoor kun je het werk gemakkelijk en veilig ophangen. Daarnaast lijkt het of de foto als het ware zweeft aan jouw muur.

Vakmanschap

Alle kunstwerken worden vakkundig afgewerkt en voor verzending vindt er een kwaliteitscontrole plaats. Wij maken onze fotokunst uitsluitend in Nederland.
Wij werken hiervoor samen met het Beeldgebouw. Zij behoort tot de top van de Nederlandse fotovaklaboratoria.

Garantie

Voor alle fotokunst die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daar boven op krijg je op al onze fotokunst 10 jaar garantie. 

Bij aanschaf ontvang je tevens een certificaat van echtheid. Hiermee garanderen wij en de fotograaf een authentiek en gelimiteerd product.

Bezorging

Wij werken samen met Postnl en de Koeriersdient van Het Beeldgebouw voor professionele bezorging van al onze fotokunst. Zo bezorgt zij uitsluitend op het adres van onze klanten en nooit bij de buren. Bezorgen op afspraak kan ook. Laat ons gerust weten wat jou het beste past.
Naast de inspanning die wij samen met onze bezorgpartners  doen om schade tijdens transport te voorkomen zijn al onze leveringen verzekerd tegen transportschade.

Vanzelfsprekend zijn de bezorgkosten voor onze rekening.