Fotokunst

Betaalbare Kunstfotografie

Wallmore maakt fotokunst toegankelijk maken voor een groot publiek.

Voor iedere interesse en smaak hebben wij een aansprekend en relevant fotokunst aanbod.
Wij bieden naast een grote collectie zwart-wit foto’s een divers aanbod van de beste fotografen op het gebied van natuurfotografie, naaktfotografie, fine-art fotografie, portretfotografie, urbex en meer exclusieve fotokunst.

Zakelijke markt

Tevens verzorgen wij de samenstelling van diverse kunstportfolio's voor de zakelijke markt.
Wij adviseren hotels en bedrijven bij de selectie van een representatieve en passende fotokunst collectie.

Ook een opdracht voor het maken van een unieke en exclusieve fotokunst serie behoort tot onze mogelijkheden. Vertel ons jouw wensen en wij brengen je in contact met een van onze fotografen. Voor dat je het weet heb je een exclusief werk aan de muur.

Grote foto collectie

Onze collectie bestaat voornamelijk uit Nederlandse fotografen.  Wij hebben een groot aanbod van portret fotografie, zwart-wit fotografie tot naakt fotografie.
Tevens werken wij met opkomende jonge fotografen met moderne foto collecties bestaande uit onder meer stadsfotografie, nachtfotografie en urbex fotografie.

Fotokunst op plexiglas

Door de inzet van moderne printtechnieken waaronder het direct printen van fotokunst op Plexiglas en Dibond leveren wij een schitterend  en betaalbaar product.
Met ons certificaat van echtheid staan de fotograaf en wij garant voor een authentiek en exclusief kunstwerk.

Curatie team

Ons curatie team is doorlopend op zoek naar nieuwe fotokunst collecties en fotografen. 
Tevens zijn al onze werken uitsluitend tijdelijk verkrijgbaar en in een “limited edition”. Hierdoor heb je  als koper van fotokunst altijd gegarandeerd een uniek werk aan de muur en is onze fotocollectie altijd aktueel en verrassend.

Ben je zelf kunstfotograaf of ben je liefhebber van kunstfotografie en op zoek naar die ene mooie foto? Laat het ons curatie team weten.  Zij nemen graag contact met je op
om de mogelijkheden te bespreken.

Foto vaklab Het Beeldgebouw

Wij hebben een unieke samenwerking met Het Beeldgebouw. Zij behoort tot de top van de foto vaklaboratoria van Nederland en mag veel Nederlandse fine-art kunstfotografen  tot haar klanten rekenen.

Zij is gespecialiseerd in grootformaat afdrukken ten behoeve van de fotokunst.
Zo maakt zij zowel professionele Lambda C-prints als zeer hoogwaardige fine-art prints op plexiglas of dibond.
Er wordt gewerkt met  hoogwaardige fotopapier soorten zoals die van Hahnemuhle en Fuji.

Het Beeldgebouw is sponsor van diverse exposities en evenementen op het gebied van de fotokunst.

Certificaat van echtheid

Op alle ( online ) aankopen van onze fotokunst leveren wij tien jaar garantie.
Dit geldt zowel voor onze prints van fotokunst op Plexiglas en Dibond als de prints op hoogwaardig fotopapier.

Alle werken van  onze Nederlandse en internationale kunstfotografen worden geleverd met een certificaat van echtheid. Dit is onze garantie op een authentiek en exclusief werk aan de muur.

Bezorging fotokunst

Wij werken samen met Postnl en de koeriersdienst van Het Beeldgebouw voor professionele bezorging van al onze fotokunst.
Zo bezorgen zij uitsluitend op het adres van onze klanten en nooit bij de buren. Bezorgen op afspraak kan ook. Laat ons gerust weten wat jou het beste past.

Naast een uiterste inspanning door ons en onze partners om schade tijdens transport te voorkomen zijn al onze leveringen verzekerd tegen transportschade.

Al onze fotokunst wordt door Het Beeldgebouw gecontroleerd voordat het aangeboden wordt aan de koerier.

Vanzelfsprekend zijn de bezorgkosten voor onze rekening.

Samenvatting

Wallmore wil fotokunst promoten onder een groot publiek. Wij werken hiervoor samen met bekende en opkomende kunstfotografen. Wij hebben een grote fine-art fotocollectie bestaande onder andere uit de mooiste naaktfotografie, natuurfotografie, urbex, fine art en abstracte fotografie. Veel van onze fotografen exposeren nationaal of internationaal.
Al onze fotokunst wordt door de beste fotovak specialisten handmatig gemaakt in Nederland. Wij printen direct op Plexiglas of Dibond of op hoogwaardig fotopapier zoals dat van Hahnemuhle en Fuji.
Tot slot ontvang je bij aankoop van onze kunstfotografie altijd een certificaat van echtheid.
Wij willen het online kopen van fotokunst voor een mooi werk aan de muur gemakkelijk, betaalbaar en leuk maken.