Betaalbare Kunstfotografie

Fotokunst

Wallmore maakt fotokunst toegankelijk maken voor een groot publiek.

Fotokunst neemt in toenemende mate in belangstelling toe bij liefhebbers van kunst.
De afgelopen jaren zijn er meer kunstverzamelaars die online kunst kopen.

Naast  de verkoop van fotokunst via Wallmore.nl is onze collectie ook verkrijgbaar via toonaangevende galeries en exclusieve woonwinkels.

Tevens werken wij actief samen met media- en retailpartners om kunstfotografie
te promoten onder een groot publiek.

Voor iedere interesse en smaak hebben wij een aansprekend en relevant fotokunst aanbod.
Wij bieden naast een grote collectie zwart-wit foto’s een divers aanbod van de beste fotografen op het gebied van natuurfotografie, naaktfotografie, fine-art fotografie, portretfotografie, urbex , nachtfotografie en meer werk voor aan de muur.

Zakelijke markt

Tevens verzorgen wij de samenstelling van diverse kunstportfolio's voor de zakelijke markt.
Wij adviseren hotels en bedrijven bij de selectie van een representatieve en passende fotokunst collectie.

Ook een opdracht voor het maken van een unieke en exclusieve fotokunst serie behoort tot onze mogelijkheden. Vertel ons jouw wensen en wij brengen je in contact met een van onze fotografen. Voor dat je het weet heb je een exclusief werk aan de muur.

Grote foto collectie

Onze collectie bestaat voornamelijk uit Nederlandse fotografen.  Wij hebben een groot aanbod van portret fotografie, zwart-wit fotografie tot naakt fotografie.
Tevens werken wij met opkomende jonge fotografen met moderne foto collecties bestaande uit onder meer stadsfotografie, nachtfotografie en urbex fotografie.

Fotokunst op plexiglas

Door de inzet van moderne printtechnieken waaronder het direct printen van fotokunst op plexiglas leveren wij een schitterend  en betaalbaar product.
Met ons certificaat van echtheid staan de fotograaf en wij garant voor een authentiek en exclusief kunstwerk.

Wij bieden deze foto’s aan via onze Galerie lijn. Hierbij printen wij de foto altijd op 5 mm origineel plexiglas ( Petg). Het werk wordt vervolgens voorzien van een zwart blockout vinyl om de inkt duurzaam te beschermen. Ieder fotowerk wordt voorzien van een aluminium u-profiel voor de mooiste ophanging. Het werk komt als het ware zwevend aan de muur te hangen.

De oplage in onze Galerie lijn is altijd maximaal 200. Wij leveren deze in een gecombineerde oplage van small, medium en large.  Kijk in onze online galerie voor de diverse maten en verhoudingen. Voor iedere situatie hebben wij wel een werk aan de muur.

Fine-art fotografie

Wallmore biedt tevens een mooi aanbod fine-art fotografie bestaande uit werken van zowel gerenommeerd als opkomend talent. Dit is onze high end lijn; de  Museum lijn. Alle foto’s in deze exclusieve lijn worden geprint op hoogwaardig fotopapier. Deze prints worden vervolgens aangebracht op 3 mm dibond en voorzien van 2 mm acrylglas. Ieder werk wordt voorzien van een aluminium U-profiel zodat het werk als het ware zwevend aan de muur hangt.

De oplage is gelimiteerd tot maximaal 9 inclusief een artistproof en worden altijd geleverd met een echtheidscertificaat.

Exclusieve fotokunst

Ons curatie team is doorlopend op zoek naar nieuwe fotokunst collecties en fotografen. 
Tevens zijn al onze werken uitsluitend tijdelijk verkrijgbaar en in een “limited edition”. Hierdoor heb je  als koper van fotokunst altijd gegarandeerd een uniek werk aan de muur en is onze fotocollectie altijd aktueel en verrassend.

Ben je zelf kunstfotograaf of ben je liefhebber van kunstfotografie en op zoek naar die ene mooie foto? Laat het ons curatie team weten.  Zij nemen graag contact met je op
om de mogelijkheden te bespreken.
 

Foto vaklab

Wij hebben een unieke samenwerking met Het Beeldgebouw. Zij behoort tot de top van de foto vaklaboratoria van Nederland en mag veel Nederlandse fine-art kunstfotografen  tot haar klanten rekenen.

Zij is gespecialiseerd in grootformaat afdrukken ten behoeve van de fotokunst.
Zo maakt zij zowel professionele Lambda C-prints als zeer hoogwaardige fine-art prints op plexiglas of dibond.
Er wordt gewerkt met  hoogwaardige fotopapier soorten zoals die van Hahnemuhle en Fuji.

Het Beeldgebouw is sponsor van diverse exposities en evenementen op het gebied van de fotokunst.


Garantie op fotokunst

Op alle online aankopen van onze fotokunst leveren wij tien jaar garantie.
Dit geldt zowel voor onze prints van fotokunst op plexiglas als de prints op hoogwaardig fotopapier.

Alle werken van  onze Nederlandse en internationale kunstfotografen worden geleverd met een certificaat van echtheid. Dit is onze garantie op een authentiek en exclusief werk aan de muur.

Bezorging fotokunst

Wij werken samen met DHL voor professionele bezorging van al onze fotokunst.
Zo bezorgen zij uitsluitend op het adres van onze klanten en nooit bij de buren. Bezorgen op afspraak kan ook. Laat ons gerust weten wat jou het beste past.

DHL verzorgt zowel nationaal als internationaal transport van fotokunst.

Naast het feit dat wij samen met DHL een uiterste inspanning doen om schade tijdens transport te voorkomen zijn al onze leveringen verzekerd tegen transportschade.

Al onze fotokunst wordt door Het Beeldgebouw gecontroleerd voordat het aangeboden wordt aan DHL.

Vanzelfsprekend zijn de bezorgkosten voor onze rekening.

Samenvatting

Wallmore wil fotokunst promoten onder een groot publiek. Wij werken hiervoor samen met bekende en opkomende kunstfotografen. Wij hebben een grote fine-art fotocollectie bestaande onder andere uit de mooiste naaktfotografie, natuurfotografie, portretfotografie, urbex, nachtfotografie en abstracte fotografie. Veel van onze fotografen exposeren nationaal of internationaal.
Al onze fotokunst wordt door de beste fotovak specialisten handmatig gemaakt in Nederland. Wij printen direct op plexiglas of op hoogwaardig fotopapier zoals dat van Hahnemuhle en Fuji.
Tot slot ontvang je bij aankoop van onze kunstfotografie altijd een certificaat van echtheid.
Wij willen het online kopen van fotokunst voor een mooi werk aan de muur gemakkelijk, betaalbaar en leuk maken.