Wallmore Fotokunst Galerie

Fotokunst

Wallmore is de toonaangevende galerie en bemiddelaar in de Benelux op het gebied van fotokunst. Wij aan- en verkopen de werken van toonaangevende en veelbelovende nationale en internationale fotografen.
Onze organisatie bestaat uit enthousiaste, proactieve en fotokunstminnende professionals, die ervoor gaan. Onze werkwijze kenmerkt zich door ondernemerschap, creativiteit, flexibiliteit en korte lijnen.

Wij willen het kopen van fotokunst  toegankelijk, betrouwbaar, betaalbaar en leuk maken.

Voor iedere omgeving en smaak hebben wij een aansprekend en aktueel fotokunst aanbod.

Wij bieden naast een grote collectie zwart-wit foto’s een divers aanbod van de beste fotografen op het gebied van natuurfotografie, naaktfotografie, fine-art fotografie, urbex  en meer mooie fotokunst.

Grote foto collectie

Onze collectie bestaat voornamelijk uit Nederlandse fotografen.  Wij hebben een groot en groeiend aanbod van straat fotografie, zwart-wit fotografie tot naakt fotografie.
Tevens werken wij met opkomende fotografen met aktuele foto collecties bestaande uit onder meer digitale beeldkunst, nachtfotografie en urbex fotografie.

Zakelijke markt

Wij verzorgen  de samenstelling van diverse kunstportfolio's voor de zakelijke markt.
Zo adviseren wij onder meer hotels en bedrijven bij de selectie van een representatieve en passende fotokunst collectie.
Daarnaast werken wij actief samen met media- en retailpartners om kunstfotografie
te promoten onder een groot publiek.
Onze producten zijn actueel en onderscheidend.  

Fotokunst op Dibond

Door de inzet van moderne printtechnieken waaronder het direct printen van fotokunst op Plexiglas en Dibond leveren wij een schitterend  en betaalbaar product.
Met ons certificaat van echtheid staan de fotograaf en wij garant voor een authentiek en exclusief kunstwerk.

Wij printen wij de foto altijd op 4 mm origineel Dibond. Ieder fotowerk wordt voorzien van een aluminium u-profiel voor de mooiste ophanging. Het werk komt als het ware zwevend aan de muur te hangen.

De oplage is altijd maximaal 30. Wij leveren deze in een gecombineerde oplage van classic framed ,small, medium en large.  Kijk in onze online galerie voor de diverse maten en verhoudingen. Voor iedere situatie hebben wij wel een mooi werk aan de muur.

Exclusieve fotokunst

Ons curatie team is doorlopend op zoek naar nieuwe fotokunst collecties en fotografen. 
Tevens zijn al onze werken uitsluitend tijdelijk verkrijgbaar en in een “limited edition”. Hierdoor heb je  als koper van fotokunst altijd gegarandeerd een uniek werk aan de muur en is onze fotocollectie altijd aktueel en verrassend.

Ben je zelf kunstfotograaf of ben je liefhebber van kunstfotografie en op zoek naar die ene mooie foto? Laat het ons curatie team weten.  Zij nemen graag contact met je op
om de mogelijkheden te bespreken.

Foto vaklab

Wij hebben een unieke samenwerking met Het Beeldgebouw. Zij behoort tot de top van de foto vaklaboratoria van Nederland en mag veel Nederlandse fine-art kunstfotografen  tot haar klanten rekenen.

Zij is gespecialiseerd in grootformaat afdrukken ten behoeve van de fotokunst.
Zo maakt zij zowel professionele Lambda C-prints als zeer hoogwaardige fine-art prints op plexiglas of dibond.
Er wordt gewerkt met  hoogwaardige fotopapier soorten zoals die van Hahnemuhle en Fuji.
Het Beeldgebouw is sponsor van diverse exposities en evenementen op het gebied van de fotokunst.

Garantie op fotokunst

Op alle aankopen van onze fotokunst leveren wij tien jaar garantie.
Dit geldt zowel voor onze prints van fotokunst op Plexiglas of Dibond als de prints op hoogwaardig fotopapier.

Alle werken van  onze Nederlandse en internationale kunstfotografen worden geleverd met een certificaat van echtheid. Dit is onze garantie op een authentiek en exclusief werk aan de muur.

Bezorging fotokunst

Wij werken samen met Postnl en de koeriersdienst van Het Beeldgebouw voor professionele bezorging van al onze fotokunst.
Zo bezorgen zij uitsluitend op het adres van onze klanten en nooit bij de buren. Bezorgen op afspraak kan ook. Laat ons gerust weten wat jou het beste past.

Naast het feit dat wij samen met onze bezorgpartners een uiterste inspanning doen om schade tijdens transport te voorkomen zijn al onze leveringen verzekerd tegen transportschade.

Al onze fotokunst wordt door Het Beeldgebouw gecontroleerd voordat het aangeboden wordt aan Postnl.
Vanzelfsprekend zijn de bezorgkosten voor onze rekening.

Samenvatting

Wallmore wil het online kopen van fotokunst voor een mooi werk aan de muur gemakkelijk, betaalbaar en leuk maken. Wij werken hiervoor samen met bekende en opkomende kunstfotografen. Wij hebben een grote fine-art fotocollectie bestaande onder andere uit de mooiste naaktfotografie, natuurfotografie, portretfotografie, urbex, nachtfotografie en abstracte fotografie. Veel van onze fotografen exposeren nationaal of internationaal. 

Al onze fotokunst wordt door de beste fotovak specialisten handmatig gemaakt in Nederland. Wij printen direct op hoogwaardige materialen zoals Dibond of op professioneel fotopapier.
Tot slot ontvang je bij aankoop van onze kunstfotografie altijd een certificaat van echtheid.