Carolien Beekman - Jut no.6
0 Reviews | Review toevoegen

Voor haar boek “Floating Submergence” is zij veel langs de waterkant te vinden geweest.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Small  60 cm x 90 cm  Oplage: 100 
Medium   90 cm x 135 cm  Oplage:  60
Large  120 cm x 180 cm   Oplage:  40


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


Jutten
Voor haar boek “Floating Submergence” is zij veel langs de waterkant te vinden geweest. Rivieren, zeeën, meren, riffen, kliffen en grotten. Op deze lange wandelingen, speurend naar de unieke combinatie van licht, water en land, kom je van alles tegen. Als een jutter verzamel je allerlei beelden van voorwerpen die stuk voor stuk een bijzondere vorm hebben gekregen door de eroderende krachten van water, wind, zon en weer. Haar inspiratie wordt ter plekke opgedaan of thuis bij de ontrafeling en het “jutten” van de buit van een dag verzamelen.

Biografie
Carolien is afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam als autonoom fotograaf. Zij is bezig met verscheidene projecten die vertaald gaan worden in een boek. Haar boek "Floating Submergence” gaat over haar fascinatie en tegelijkertijd ontzag voor water en is verkrijgbaar bij Photoq. Haar fotografie neemt haar omgeving en de natuur als uitgangspunt. Door gebruik te maken van licht, water, reflectie en de combinatie van beelden, haalt zij indrukken en fragmenten, die op het eerste gezicht verborgen blijven voor het oog, naar voren zodat ze door techniek en vormgeving artistiek worden verenigd.

 

 


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.