Jann Maatita - Artwatching Kunsthal
0 Reviews | Review toevoegen

Jann Maatita is een smartphone sniper met een voorliefde voor grote en drukke  metropolen.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 300,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Classic framed  50 cm x 40 cm  # 90
Actie &C  40 cm x 60 cm  # 10
Small  60 cm x 90 cm  # 50
Medium  135 cm x 90 cm  # 30
Large  180 cm x 120 cm   # 20


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op 5 mm acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel  of Ophangplaat + afstandhouders ( &C Actie)
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


De Classic framed is een inktjet fotoprint op proline mat papier.
Voorzien van zwarte houten lijst met passe-partout, plexiglas en ophangsysteem.

Artwatching
Via de serie Artwatching wil Jann een bepaald kunstwerk laten zien in combinatie met een persoon die een soort van relatie aangaat met het kunstwerk.
Foto met model die een soort van danspose maakt voor  ‘Luniere alternée van Julio le Parc, lichtinstallatie in de Kunsthal Rotterdam.

Biografie
Via Instagram heeft Jann zich laten inspireren en op een gegeven moment zijn eigen stijl ontwikkeld waarbij het 'Urban' gevoel de rode draad is. Instagram heeft hem op een gegeven moment binnen één jaar twee maal als ‘suggested user’ uitgeroepen, omdat zijn werk begon op te vallen.

Jann heeft een aantal malen zijn werk ook offline kunnen laten zien, van 1 foto in een museum in Amerika  tot zijn eerste solo expositie  ‘Urban Flava’  in VondelCS , Media & Cultuur LAB van AVROTROS en daarvoor heeft hij i.s.m. Hotel Droog / Droog design een groepsexpositie opgezet met het thema ‘Urban Green’.
&C talent heeft bij de lancering van hun platform een popupexpo georganiseerd waarbij het werk van Jann werd getoond i.c.m.  ‘gedichten/spoken word’ van een ander &C talent Berber Bijlsma
Zijn werk was laatst,  als onderdeel van een groepsexpositie te zien in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. Deze zomer zijn  twee foto’s van Jann, onderdeel van  een serie van tien te zien in de foyer van het Concertgebouw .

Daarnaast zijn een aantal foto’s van Jann op diverse online platforms verschenen maar  ook offline in verschillende bladen en in het prachtige boek ‘streets of Amsterdam’ van Mendo.

Sinds enige tijd is zijn focus ietwat aan het verschuiven van 'Urban' naar het Portretteren van mensen in een 'Urban' omgeving, waarbij hij zichtbaar de zaken ensceneert om een bepaald beeld te  creëren.

Jann Maatita is een smartphone sniper met een voorliefde voor grote en drukke  metropolen. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.