Sander-van-Laar

Sander van Laar

' Zijn digitale kunst word gezien als de nieuwe revolutie van de digitale wereld van fotografie en digitale beeldbewerking samen. De stijl waar hij in werkt is de stijl van de 17e eeuwse meesters met de twist van nu.' 



Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Sander van Laar - De Pauw

Uniek bloemstilleven in vaas ​​uit de collectie van het Rijksmuseum.

199,00

visibility

Sander van Laar - De Schelp

Uniek bloemstilleven in vaas ​​uit de collectie van het Rijksmuseum.

199,00

visibility

Sander van Laar - Girl Pearl

Tijdloos bloemstilleven: 'Girl Pearl'

199,00

visibility

Sander van Laar - Melkmeisje

Haarscherp bloemstilleven: 'Het Melkmeisje van van Laar'

199,00

visibility

Sander van Laar - Royal Blue

Unieke bloemstilleven in vaas ​​uit de collectie van het Rijksmuseum.

199,00

visibility

Sander van Laar - Royal Skull

Uniek bloemstilleven in Skull.

199,00

visibility

Sander van Laar - Tears

VERKOCHT! Het imposante Tears is als unica verkrijgbaar in de Wallmore One & Only Collectie. Deze collectie bestaat uitsluitend uit...

2.650,00


Sander van Laar

' De nieuwe meester van het bloemstilleven'

Is het een schilderij of een foto? Het is het betoverende werk van kunstenaar Sander van Laar. Sander combineert zijn kennis van fotografie met beeldbewerking van het hoogste niveau. Hij slaagt hierin met zijn eigen technieken om foto's om te zetten in een waar meesterwerk, compleet met sublieme details en een knipoog naar bekende schilderijen uit vervlogen tijden. De creativiteit van Sander kent geen grenzen. Hij is een autonome kunstenaar die het beste gedijt door carte blanche te kunnen werken. Zijn werk wordt nu al wereldwijd aangekocht.
Uniek zijn de stillevens van bloemen in combinatie met vazen ​​van het Rijksmuseum. Het oplettende oog kan hierin misschien iets verrassends ontdekken. En net dat extra kenmerkt het werk van Sander; ‘de nieuwe meester van het bloemstilleven’.

Biografie
Sander van Laar studeerde in 2012 cum laude af aan de vakfotografieschool.
Hij won diverse fotowedstrijden en besloot zich in 2015 geheel toe te leggen op het fotograferen in combinatie met beeldbewerking.

Het werk van Sander onderscheidt zich o.a. door de heldere kleuren, creativiteit en verrassende effecten die zijn kunstwerken een uniek eigen karakter geven.

Naast zijn vrije werk, artistieke opdrachten is Sander een allround professionele fotograaf. Als de oude meesters de technologie beschikbaar hadden gehad zou dit het soort werk zijn geweest dat ze hadden gemaakt. 

Awards
Grote Paul 2017

Exposities
Diverse solo exposities
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.