Klassiek-Interieur

Klassiek interieur

Een klassiek interieur  en woonstijl uit zich door een luxe uitstraling met veel symmetrie, orde en harmonie. In een klassiek interieur zie je vaak elegante luxe materialen zoals mooie stoffen, klassiek eiken en zilver- en goudtinten.

Wij selecteerden voor een klassiek interieur topwerken van nationale en internationale topfotografen met zowel kleurrijk als zwart-wit  klassieke werken van onder meer Sander van Laar, Daniel Castonguay, Alex van der Lecq, Paul de Graaff, Nienke Wind, Jeff Peeters, Moss Merab Sami en Barend Houtsmuller.Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility

Sander van Laar - De Schelp

Uniek bloemstilleven in vaas ​​uit de collectie van het Rijksmuseum.

199,00

visibility

Sander van Laar - Girl Pearl

Tijdloos bloemstilleven: 'Girl Pearl'

199,00

visibility

Sander van Laar - Melkmeisje

Haarscherp bloemstilleven: 'Het Melkmeisje van van Laar'

199,00

visibility

Sander van Laar - Royal Blue

Unieke bloemstilleven in vaas ​​uit de collectie van het Rijksmuseum.

199,00

visibility

Sander van Laar - Royal Skull

Uniek bloemstilleven in Skull.

199,00

visibility

Vivian Camphuijsen - If God was a She

De vrijwerk series die Vivian maakt zijn geïnspireerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven of verschillende fascinaties die zij heeft.

199,00

  1  2   

Klassiek Interieur

Een klassiek interieur  en woonstijl uit zich door een luxe uitstraling met veel symmetrie, orde en harmonie. In een klassiek interieur zie je vaak elegante luxe materialen zoals mooie stoffen, klassiek eiken en zilver- en goudtinten.

Het meubilair wordt meestal gemaakt van hout in een grote uitvoering. De banken en stoelen zijn afgewerkt zijn met metaalkleurige poten. Dit combineert goed met de zilveren kleur  die je vaak ziet bij de accessoires zoals grote kandelaars.

Symmetrie is een basiskenmerk in een klassiek interieur. Alles staat strak en symetrisch uitgelijnd. Dit zie je bijvoorbeeld door aan elke kant van een schouw of sidetable een zilveren kandelaar of klassiek lamp te plaatsen. Dit geeft het interieur een rustige, elegante en luxe uitstraling.
 

Kleuren en materialen

De meubels, aankleding en accessoires hebben doorgaans een luxe uitstraling. Denk hierbij aan goud en en zilver en  stoffen zoals velours, satijn of zijde.

Een mooie imposante print mag niet ontbreken. Het liefst een print dat klasse en luxe uitstraalt. Romantisch mag ook. Natuurlijk doen symmetrisch opgehangen tweeluiken het goed. Bijvoorbeeld in een mooie klassiek houten zwarte lijst voorzien van witte passe partout.

De kleuren zijn vaak een combinatie van bruine en beige tinten gecombineerd met fluweelrood of paars. Vaak hebben de accessoires een zilveren, gouden of metalen look. Door hier mee te spelen en dit goed op elkaar af te stemmen maak je van je huis een stijlvol klassiek interieur.

Wij selecteerden voor een klassiek interieur topwerken van nationale en internationale topfotografen met zowel kleurrijk als zwart-wit  klassieke werken van onder meer Sander van Laar, Daniel Castonguay, Alex van der Lecq, Paul de Graaff, Nienke Wind, Jeff Peeters, Moss Merab Sami en Barend Houtsmuller.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies