Aart Sliedrecht - Milwaukee District Westline 11
0 Reviews | Review toevoegen

Met de forenzen-trein van Schaumburg naar Chicago III. Het is hartje zomer. Een flits, een beeld.

Verzendkosten

€ 0,00 

De levertijd is

7 werkdagen

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Small  90 cm x 60 cm  Oplage: 100 
Medium   135 cm x 90 cm  Oplage:  60
Large  180 cm x 120 cm   Oplage:  40


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op 5 mm acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


"Met de forenzen-trein van Schaumburg naar Chicago III. Het is hartje zomer. Een flits, een beeld. In een reflectie gemaakt; voor altijd vastgelegd. "

Biografie
Aart Sliedrecht (1950) fotograaf en autodidact heeft eind jaren 70 de fotografie ontdekt.  Hij heeft veel ervaring opgedaan door het werken in de doka. Gestimuleerd door cursussen en masterclasses  zijn  de boeiende  kanten van de fotografie ontdekt. Ed van der Elsken,Henry Cartier Bresson en Ansel Adams waren zijn lichtende voorbeelden. De overgang naar de digitale wereld betekende het opnieuw uitvinden van de fotografie. Hij koos ervoor het zo eenvoudig mogelijk te houden. De techniek is ondergeschikt aan het beeld.
Hij fotografeert graag op straat in een grote stad. Hij laat de beelden op zich af komen. Het kan een bepaalde sfeer zijn die hem treft, of bepaalde tegenstrijdige combinaties, danwel merkwaardige schaduwen of onverwachte emotie. Hij kiest bij voorkeur voor zwart wit beelden. De abstractie is groter en het dwingt je tot de kern te komen. Zo is hij steeds op zoek naar beelden die treffen, die herkenning geven en tot nadenken stemmen.

  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.