Alex van der Lecq - 2017
0 Reviews | Review toevoegen

Uit de serie Afrika is dit het mooie '2017'

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 300,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Oplage
1/29 + 2 AP ( Artist Proof )

Small  90 cm x 60 cm  Oplage: 1/3
Medium  135 cm x 90 cm  Oplage: 1/3
Large  180 cm x 120 cm  Oplage: 1/3
Classic 50 cm x 40 cm Oplage: 1/20
 


Specificaties

Fotoprint  C-print op Fuji Crystal Archive fotopapier
Afwerking  Afgewerkt met 2 mm acrylglas en bevestigd op 3 mm dibond
Ophanging  Aluminium U-profiel
Btw  9%
Garantie  Met de hand gesigneerd, geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie


Afrika
Het beeld van de kinderen uit Tanzania laat Alex op de voor hem zo kenmerkende stijl 
samensmelten met kleurrijk beeld waar je maar niet op uitgekeken raakt. 

Wij selecteerden voor deze serie: Black Gold, Black Color en Blue Bird en '2017'.

' You can look at a picture for a week and never think of it again. You can als look at a picture for a second and think of it all your life ' 
- Joan Miro -Biografie
Alex van der Lecq is een ervaren en enthousiast fotograaf en oprichter van La Lecq Fotografie. Hij werkt vanuit zijn Studio's in Voorschoten en Wassenaar.
Altijd op zoek naar dat intense beeld, in portretten en bedrijfs- en reclamefotografie, in opnames van architectuur en natuur.

Hij beschouwt fotografie als kunst. Door een gedegen voorbereiding, door te spelen met licht en dimensies en een bijzondere nabewerking. Hij gebruikt daarbij de nieuwste digitale technieken en experimenteert met combinaties van technieken om de beelden eigenheid mee te geven. Extra krachtig, intens kleurrijk of in sfeer versterkend zwart/wit. Een uitvergroting van de essentie die verrast.

Alex is fotograaf en ambassadeur van de Morogo Support Foundation, een organisatie die een bijdrage levert aan het verbeteren van de medische zorg in het Morogoro District in Tanzania, in het bijzonder voor het St. Kizito Hospital, Mikumi en de St. Agnes kliniek, Lugono.
De stichting Morogoro Support Foundation is in 1998 opgericht. Door het samenbrengen van medewerkers en artsen van de Alrijne Zorggroep (vh Rijnland Ziekenhuis) te Leiderdorp, het Atrium te Heerlen en andere vrijwilligers levert de stichting een structurele bijdrage aan de verbetering van medische zorg in het Morogoro provincie, Tanzania. 

Van ieder werk dat verkocht wordt doneert Alex 10% aan deze stichting. Op deze manier kan hij iets teruggeven aan de kinderen die hij laat stralen in zijn prachtige foto’s.
Kijk voor meer informatie op www.10trees.org.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.