Alex-van-der-Lecq

Alex van der Lecq

‘ Fotografie met impact, dat is wat ik maak. Niet als doel op zich, maar vanuit een andere kijk op de werkelijkheid. Eigenzinnig, op zoek naar de essentie van het te fotograferen beeld.
Beelden zijn voor mij als korte verhalen. Snel, krachtig, verhullend en tegelijk direct. Met ruimte voor fantasie, naar een onverwacht plot. Ik kies voor indringende beelden, die de kijker vastgrijpen en vasthouden.'
- Alex van der Lecq - 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Alex van der Lecq - 2017

Uit de serie Afrika is dit het mooie '2017'

199,00

visibility

Alex van der Lecq - A Blue Bird

Uit de serie Afrika is dit het prachtige Blue Bird.

199,00

visibility

Alex van der Lecq - Bipolar II

Bipolar

199,00

visibility

Alex van der Lecq - Bipolar I

Bipolar

199,00

visibility

Alex van der Lecq - Black Color

Uit de serie Afrika is dit het schitterende Black Color.

199,00

visibility

Alex van der Lecq - Black Gold

Uit de serie Afrika is dit het indrukwekkende Black Gold.

199,00

visibility

Alex van der Lecq - Butt

Spray my Butt!

199,00

Alex van der Lecq

Alex is altijd op zoek naar dat intense beeld, in portretten en bedrijfs- en reclamefotografie, in opnames van architectuur en natuur.

Hij beschouwt fotografie als kunst. Door een gedegen voorbereiding, door te spelen met licht en dimensies en een bijzondere nabewerking. Hij gebruikt daarbij de nieuwste digitale technieken en experimenteert met combinaties van technieken om de beelden eigenheid mee te geven. Extra krachtig, intens kleurrijk of in sfeer versterkend zwart/wit. Een uitvergroting van de essentie die verrast.

Alex is fotograaf en ambassadeur van de Morogo Support Foundation, een organisatie die een bijdrage levert aan het verbeteren van de medische zorg in het Morogoro District in Tanzania, in het bijzonder voor het St. Kizito Hospital, Mikumi en de St. Agnes kliniek, Lugono.
De stichting Morogoro Support Foundation is in 1998 opgericht. Door het samenbrengen van medewerkers en artsen van de Alrijne Zorggroep (vh Rijnland Ziekenhuis) te Leiderdorp, het Atrium te Heerlen en andere vrijwilligers levert de stichting een structurele bijdrage aan de verbetering van medische zorg in het Morogoro provincie, Tanzania. 

Van ieder werk dat verkocht wordt doneert Alex 10% aan deze stichting. Op deze manier kan hij iets teruggeven aan de kinderen die hij laat stralen in zijn prachtige foto’s.

Alex van der Lecq is een ervaren en enthousiast fotograaf en oprichter van La Lecq Fotografie. Hij werkt vanuit zijn Studio's in Voorschoten en Wassenaar.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.