Shotbysud

Shotbysud

' I specialize in raw, edgy photography that captures raw emotion. My work is about testing the limits, strength, vulnerability, empowerment, and so much more. My signature style includes high contrast close up portraits and experimentation with lighting, movement and expression. '

- Shotbysud -
 Shotbysud

Kunstfotograaf Sudhir Ramman is bekend onder de naam Shotbysud. Zijn stijl is rauw en edgy en zijn werk is altijd provocatief. Met zijn fotografie exploreert Sud thema’s als het opzoeken van de grenzen, kracht, kwetsbaarheid en empowerment. Het zijn deze tegenstellingen die zijn werk onvoorspelbaar en uniek maken. Of je nu een gelikt of een grover beeld in je opneemt, het werk van Sud doet je iets voelen.

Sud wordt sterk geïnspireerd door cinematografie. De kunst van visuele stroytelling door middel van emoties, sets, lichttechnieken en color grading is een merkbare invloed op zijn werk. Sud zet deze technieken op zijn eigen manier in in zijn fotografie om zijn eigen werelden te creëren. Ieder beeld dat hij maakt voelt aan als een filmstill. Ieder aspect van de afbeeldingen is opzettelijk. Ieder model speelt een specifieke rol. Desondanks is het aan iedere kijker om een eigen interpretatie aan het werk te geven en er zo zijn/haar/hun eigen betekenis aan toe te kennen.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.