Gijsbert Hanekroot -  Freddie Mercury 1979 Gijsbert Hanekroot -  Freddie Mercury 1979
Gijsbert Hanekroot -  Freddie Mercury 1979 Gijsbert Hanekroot -  Freddie Mercury 1979
Gijsbert Hanekroot - Freddie Mercury 1979
0 Review | Review toevoegen
Deze foto is gemaakt tijdens een live optreden van Freddie Mercury, de frontman van de band Queen. Deze show vond plaats in 1979 in Rotterdam Ahoy.

Verzendkosten

€ 0,00

De levertijd is

7 werkdagen

€ 295,00
Prijs per stuk
Wallmore staat voor:
product pro icon
☑︎ Gratis & verzekerd bezorgd
☑︎ Veilig betalen met iDeal, creditcard, Paypal
☑︎ Achteraf betalen met Afterpay
☑︎ Betalen in 3 termijnen zonder kosten met in3 ( 0% rente)
☑︎ 10 jaar garantie & certificaat van echtheid
☑︎ Inruilen van uw 'oude' kunst mogelijk
Aantal: 
Bestellen
 

Oplage
200 oplage + 1 AP ( Artist Proof )

Classic Framed   foto 30 x 40 cm   binnenmaten lijst 40 x 50 cm

Specificaties

Fotoprint  C-print op Fuji Archive fotopapier
Afwerking   Zwarte houten lijst, witte passe partout, glas
Ophanging   Stanshaak voor gemakkelijke bevestiging en strak aan de muur
Btw   21%
Garantie   Genummerd, geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie

Freddie Mercury


Deze foto is gemaakt tijdens een live optreden van Freddie Mercury, de zanger van de band Queen. Deze show vond plaats in 1979 in Rotterdam Ahoy. Een uniek exemplaar dat een verhaal vertelt over een band met vele hits. Onder andere werd de hit: Don't Stop Me Now uitgebracht door Queen in 1979. Deze foto, gemaakt door Gijsbert Hanekroot, biedt u de mogelijkheid om dit unieke optreden her te beleven in beeldvorm. Het is te verkijgen in onze Classic Framed Edition.

 

Gijsbert Hanekroot

Gijsbert Hanekroot (1945, Brussel) startte zijn carrière als fotograaf van rockmuzikanten in de jaren zestig en wordt beschouwd als grondlegger van de Nederlandse rockfotografie. Hanekroot exposeert over de hele wereld, in onder andere Parijs, Londen, Frankfurt, Moskou, Hongkong en Tokio. Zijn meest recente tentoonstelling was in het Van Eesteren Museum, Amsterdam.

Gijsbert Hanekroot (1945, Brussel) startte zijn carrière als fotograaf van rockmuzikanten in de jaren zestig. In die tijd werd er nog veel gepionierd in pop- en rockscene. Dat gold ook voor de muziekjournalistiek en de fotografie in het bijzonder. Hij reisde in deze periode veel en stond dichtbij de muziekiconen van die tijd.
Van 1970 tot 1975 was Gijsbert fotograaf voor het beste Nederlandse Muziektijdschrift OOR, waar hij later werd opgevolgd door Anton Corbijn.
Je kunt zijn foto's onderverdelen in vier categorieën: concertfoto's - zowel front- als backstage -, studiofoto's, portretten en foto's gemaakt op persconferenties.
In 1983 is Gijsbert gestopt met professioneel fotograferen en is hij veel gaan reizen. Enkele jaren geleden begon hij zijn archief te digitaliseren.

Hanekroot exposeert over de hele wereld, in onder andere Amsterdam, Parijs, Londen, Frankfurt, Moskou, Hongkong en Tokio. Daarnaast publiceerde hij meerdere succesvolle fotoboeken waaronder: 'Abba … Zappa. Seventies Rock Photography', ‘The Rolling Stones by Hanekroot’, ‘Patti Smith by Hanekroot’ en het deze maand verschenen ‘Neil Young by Hanekroot’, in samenwerking met Volkskrantjournalist Gijsbert Kamer.

Ons curatieteam selecteerde samen met Gijsbert 16 iconische foto's van Nederlands legendarische popfotograaf.

Verkrijgbaar in limited editions vanaf € 295,-

Kijk voor meer info op gijsberthanekroot.com en laat ons weten welke foto je aanspreekt. 
Wij bemiddelen graag voor je.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.