Vivian Camphuijsen - If God was a She
Vivian Camphuijsen - If God was a She
0 Reviews | Review toevoegen

De vrijwerk series die Vivian maakt zijn geïnspireerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven of verschillende fascinaties die zij heeft.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 99,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Limited Edition
Oplage 200 

Classic framed  50 cm x 40 cm  # 100
Small  90 cm x 60 cm  # 50
Medium  135 cm x 90 cm  # 30
Large  180 cm x 120 cm   # 20


Specificaties

Fotoprint  Fine art print op 5 mm acrylglas 
Afwerking  Achterzijde afgewerkt met zwart blockout vinyl
Ophanging   Aluminium U-profiel
Btw  21%
Garantie  Geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie 


De Classic framed is een inktjet fotoprint op proline mat papier.
Voorzien van zwarte houten lijst met passe-partout, plexiglas en ophangsysteem.


Biografie

Het is voor Vivian nooit een bewuste keuze geweest om zich als fotograaf met mode bezig te houden. Sterker nog, gezien haar achtergrond in oorlogsrecht, dacht zij aan het begin van haar studietijd aan de fotoacademie dat ze documentaire fotograaf wilde worden.

Al snel kwam ze er achter dat ze eigenlijk fotografie nodig had om te ontsnappen in een wereld waarin zij haar eigen gedachten kan manifesteren, haar eigen verdriet te verwerken of haar eigen fascinaties te verbeelden. 

Omdat modefotografe haar toegang zou geven tot ingrediënten zoals styling, modellen, make-up en haar, waarmee zij haar eigen verhaal kan vertellen, heeft dit uiteindelijk geleid tot deze richting.

Het geeft Vivian mogelijkheden tot het vrijelijk kunnen spelen en experimenten in samenwerking met een team. Het geeft haar een ruimte om te creëren zonder beperkingen. Het vrije werk wat zij maakt, gebeurt eigenlijk altijd met één vast team van stylist en make-up artiest. 

Hoewel modefotografie soms niet als een persoonlijke vorm van fotografie wordt gezien, is het voor haar (en met haar heel veel andere fotografen) wel degelijk een manier om persoonlijke verlangens of sociale thema’s die de fotograaf bezig houdt te manifesteren. 

De vrijwerk series die zij maakt, zijn altijd geïnspireerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven of verschillende fascinaties die zij heeft. Dit is terug te zien in locaties, modellen of subtiele verwijzingen naar deze gebeurtenissen. Hoewel haar persoonlijke uitgangspunt wat haar betreft niet meteen zichtbaar hoeft te zijn voor de kijker, geeft het haar een houvast in haar werk. Ze komt daarmee in een bepaalde focus en kan beter doelgericht een serie creëren. Naast het persoonlijke aspect speelt esthetiek een grote rol in haar werk. Omdat fotografie voor Vivian een ontsnapping naar een andere wereld is, is dit ook een wereld waarin zij vaak naar schoonheid zoek.

' In het kort is fotografie voor mij een grote ontdekkingstocht waar ik nog lang niet klaar mee ben. Mijn vrije werk reflecteert wie ik ben en deze ontdekkingstocht is nog volop in gang, dus ook de ontdekkingstocht naar wie ik als fotograaf ben zal zich blijven ontwikkelen.'

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.