Scandinavisch-Interieur

Scandinavisch Interieur

Lichte en zachte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen: een Scandinavisch interieur is strak en straalt rust uit. Deze populaire serene woonstijl zorgt voor rust en ruimte.

Wij selecteerden voor de Scandinavische woonstijl fotokunst van nationale en internationale topfotografen Daniel Castonguay, Ursula van de Bunte, Paul de Graaff, Lalecq, Nienke Wind, Helen Arenz, Ramon Klomp en Dick Carlier.Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility

Paul de Graaff - Retrouver Rue St Honoré Louise Hilaire

Paul de Graaff brengt in Retrouver Rue St Honoré een hommage aan het vrouwelijk lichaam in haar puurste vorm.

199,00

visibility

Peter van de Wijngaart - Lost a marble in the snow (NY)

In het project Lost our Marbles laat Peter zijn sporen achter. Hij verliest knikkers op plekken waar hij is geweest en op momenten die...

199,00

visibility

Thijs Jurczik - Silence

Silence. Wat ons rest is stilte voor de stad.

199,00

visibility

Ursula van de Bunte - Barb Erotics Coconut

Haar werk is onconventioneel. Haar stillevens zijn sterk in hun eenvoud.

199,00

visibility

Ursula van de Bunte - Barb Erotics Zucchini

Haar werk is onconventioneel. Haar stillevens zijn sterk in hun eenvoud.

199,00

  1  2   

Scandinavisch Interieur

Lichte en zachte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen: een Scandinavisch interieur is strak en straalt rust uit. Deze populaire woonstijl zorgt voor rust en ruimte.

Rust, eenvoud en functionaliteit

Kenmerkend voor een Scandinavische interieur zijn rust, eenvoud en functionaliteit. Veel meubels zijn strak vormgegeven comfortabel en van de beste kwaliteit. Om het geheel ruimtelijk te houden is het typisch Scandinavisch design licht en met strakke lijnen vormgegeven. 

Sfeer en kleur

De Nordics houden van de natuur en dat is duidelijk terug te zien in hun interieur. Een typisch Scandinavisch interieur is licht en basic vormgegeven met zachte en natuurlijke materialen voor een warme uitstraling. Er wordt veel met lichte houten vloeren gewerkt en meubels hebben vaak een kleurenmix van wit of pastel gecombineerd met hout.

Eem groot deel van het jaar komt de zon laat op en gaat vroeg onder. Scandinaviers halen dus graag het 'licht' in huis. De basiskleuren van een Scandinavisch interieur zijn daarom vaak zacht met wit met zwarte en grijze accenten.

Bijpassende fotokunst

Fotografie met zachte kleuren past perfect binnen een Scandinavisch interieur.
Haal ook de rust in huis met natuurfotografie voor deze tijdloze woonstijl.
Onze klassiek ingelijste digital art met strakke lijnen en actuele thema's combineer je op speelse wijze met andere stijliconen in jouw huis.

Wij selecteerden voor de Scandinavische woonstijl fotokunst van nationale en internationale topfotografen Daniel Castonguay, Ursula van de Bunte, Paul de Graaff, Lalecq, Nienke Wind, Helen Arenz, Ramon Klomp en Dick Carlier.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies