Jef Peeters - The Final Curtain Jef Peeters - The Final Curtain Jef Peeters - The Final Curtain Jef Peeters - The Final Curtain
Jef Peeters - The Final Curtain Jef Peeters - The Final Curtain Jef Peeters - The Final Curtain Jef Peeters - The Final Curtain
Jef Peeters - The Final Curtain
0 Reviews | Review toevoegen
Dit amerikaanse theater is het op één na oudste in zijn soort. Het opende haar deuren op 15 april 1912, dezelfde dag als dat de Titanic zonk.

Verzendkosten

€ 0,00

De levertijd is

7 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk
Wallmore staat voor:
product pro icon
☑︎ Gratis & verzekerd bezorgd
☑︎ Veilig betalen met iDeal, creditcard, Paypal
☑︎ Achteraf betalen met Afterpay
☑︎ Betalen in 3 termijnen zonder kosten met in3 ( 0% rente)
☑︎ 10 jaar garantie & certificaat van echtheid
☑︎ Inruilen van uw 'oude' kunst mogelijk
Aantal: 
Bestellen
 

Oplage
1/30 + 1 AP ( Artist Proof )

Classic  40 cm x 50 cm  Oplage: 1/12
Small  60 cm x 90 cm  Oplage: 1/6
Medium  90 cm x 135 cm  Oplage: 1/6
Large  120 cm x 180 cm  Oplage: 1/6


Specificaties

Fotoprint UV Print op 4mm Dibond
Ophanging Aluminium U-Profiel
Btw 21%
Fotovaklab Het Beeldgebouw
Garantie Genummerd, geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie


Classic Framed

Fotoprint Exclusieve print op halfmat fotopapier
Afwerking  Zwarte houten lijst, witte passe partout, plexiglas
Ophanging  Stanshaak voor gemakkelijke bevestiging en strak aan de muur
Btw   21%
Garantie  Genummerd, geleverd met certificaat van echtheid, 10 jaar garantie


The final curtain
Dit amerikaanse theater is het op één na oudste in zijn soort. Het opende haar deuren op 15 april 1912, dezelfde dag als dat de Titanic zonk. Tijdens de opening zaten er 1500 mensen in de zaal. Er vonden niet enkel vaudeville-shows plaats, maar ook filmvoorstellingen.

Toen het theater werd overgenomen, installeerde de nieuwe eigenaar naast de ballroom een gepantserde schietbaan. Het amerikaanse leger maakte hiervan gebruik om troepen in op te leiden voor zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog. Het theater werd definitief gesloten in 1958-59 en werd enkel nog geopend voor speciale evenementen.

In 1962 werd het theater opnieuw verkocht en doet het gebouw dienst als opslagruimte voor een tabaksbedrijf. Het theatergedeelte blijft sinds haar sluiting onaangeroerd.

Biografie
Toen de leraren op school hem vroegen wat hij later wilde worden, werd het antwoord 'ontdekkingsreiziger' niet serieus genomen. Ze lachten, want alle landen en zeeën werden al een hele tijd geleden ontdekt. "Het lijkt erop dat je iets anders zult moeten zoeken", was hun advies.

Al tien jaar bewijst Jef Peeters, urban explorer, het tegenovergestelde. Reizend met een fascinatie voor indrukwekkende architectuur en vergane glorie, zoekt hij naar verlaten en vergeten plekken om te worden herontdekt. Door zijn bekoring voor het vergankelijke gaat hij steeds op zoek naar openbare locaties die vroeger druk bezocht werden, maar niet langer voor publiek toegankelijk zijn. De plaatsen die hij verkent zijn vaak hevig aangetast door de tand des tijds. En net daar, waar de menselijke bedrijvigheid tot stilstand is gekomen en overwoekerde natuur terug de bovenhand neemt, vindt hij een pure schoonheid terug. De sfeer, de ziel en de vergeten verhalen die er uitgeademd worden, probeert hij te vertalen naar sprekende beelden.
Na een periode van intense avonturen heeft hij een zeer unieke en gevarieerde fotocollectie verzameld, klaar om door jou ontdekt te worden. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.