Jef-Peeters
' People are like stained glass windows. They sparkle and shine when the sun is out, but when the darkness sets in, their true beauty is revealed only if there is a light from within. ' 
Art 'n decay / Jef peters


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Jef Peeters - Blue Horizon

' The Legendary Blue'. Volgens Sports Illustrated de laatste grote bokslocatie in de VS.

199,00

visibility

Jef Peeters - Chateau Canard

Prachtige franse kasteelruĂŻne in verval, gebouwd in de Angelsaksische stijl.

199,00

visibility

Jef Peeters - Cooling Tower

De bouw van deze koeltoren werd gestart in 1921 en maakte deel uit van een van de grootste kolengestookte elektriciteitscentrales in België.

199,00

visibility

Jef Peeters - Dictator's palace

Het portugese Dictator’s Palace werd gebouwd in de tweede helft van de 18e eeuw, in een tijd van groot en gemakkelijk geld.

199,00

visibility

Jef Peeters - Out of control

Controlekamer welke deel uit maakte van een groot mijnencomplex in Frankrijk.

199,00

visibility

Jef Peeters - Palace Casino

Verlaten neoklassieke stijl zomerresidentie in Italië.

199,00

visibility

Jef Peeters - The Final Curtain

Dit amerikaanse theater is het op Ă©Ă©n na oudste in zijn soort. Het opende haar deuren op 15 april 1912, dezelfde dag als dat de Titanic...

199,00

visibility

Jef Peeters - The Show Must Go On

In de periode dat deze plek een muzieklocatie was, speelden er heel wat beroemde bands, zoals Slayer, Metallica, the Dead Kennedys,...

199,00

Jef Peters

Toen de leraren op school hem vroegen wat hij later wilde worden, werd het antwoord 'ontdekkingsreiziger' niet serieus genomen. Ze lachten, want alle landen en zeeën werden al een hele tijd geleden ontdekt. "Het lijkt erop dat je iets anders zult moeten zoeken", was hun advies.

Al tien jaar bewijst Jef Peeters, urban explorer, het tegenovergestelde. Reizend met een fascinatie voor indrukwekkende architectuur en vergane glorie, zoekt hij naar verlaten en vergeten plekken om te worden herontdekt. Door zijn bekoring voor het vergankelijke gaat hij steeds op zoek naar openbare locaties die vroeger druk bezocht werden, maar niet langer voor publiek toegankelijk zijn. De plaatsen die hij verkent zijn vaak hevig aangetast door de tand des tijds. En net daar, waar de menselijke bedrijvigheid tot stilstand is gekomen en overwoekerde natuur terug de bovenhand neemt, vindt hij een pure schoonheid terug. De sfeer, de ziel en de vergeten verhalen die er uitgeademd worden, probeert hij te vertalen naar sprekende beelden.
Na een periode van intense avonturen heeft hij een zeer unieke en gevarieerde fotocollectie verzameld, klaar om door jou ontdekt te worden. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies